Consumer Reviews of Mohawk synthetic floors

Mohawk flooring logo

Populariteit:

#13 van 13 merken van synthetische vloeren

1 van 5 sterren13 beoordelingen met een 1 gemiddelde waardering
  • Zeer Tevreden

    0

  • een Beetje Tevreden

    0

  • Neutrale

    0

  • Enigszins Ontevreden

    0

  • Zeer Ontevreden

    13

De meningen in deze recensies zijn de meningen van de consumenten dat de ingediende beoordelingen te Vloeren.netto.Ze vertegenwoordigen niet noodzakelijk de mening van Flooring.net.

Lees meer over Mohawk synthetische vloeren
1 2 Volgende >>
Datum aangemaakt: 2021-03-03

Naam: Doris Gould
Locatie: Ohio
Tevredenheid Waardering:
1 van 5 sterrenZeer Ontevreden, 1 van 5
Review:
“Didn’ t deliver”
Said I could pick up flooring this week from a different location, was going to pick up and was told wasn ‘ t available 800 plus sq ft

date created: 2020-12-23

Name: Alita Murray
Location: California
Model: laminaatvloer cayenne amendo
Satisfaction Rating:
1 of 5 starszeer ontevreden, 1 van 5
Review:
“niet kopen, slechtste $$$ uitgegeven! Mij en mijn familie ziek maken!”
aangeschaft & geïnstalleerd in een lokale winkel$$$$, borbled minder dan 2 jaar nieuw, probeerde extra dozen te kopen om borbled gebieden te repareren, maar het product werd stopgezet aaprox 1 jaar na manu datum. Contact re: 10 jaar garantie, geen garantiedekking! Zou het niet eens proberen! Said had de door de fabrikant aanbevolen vloerreiniger niet moeten gebruiken. Trok een deel van de vloer vandaag, geur van schimmel / meeldauw in de vulling was overweldigend! In Californië goed geventileerd, centrale warmte / AC. Cleaner sijpelt tussen de laminaatplanken & gevangen in anti-vocht barrière padding (we hebben extra betaald!) Schimmel en meeldauw veroorzaken. Kinderen& volwassenen die lijden aan chronisch eczeem, netelroos, migraine, astma etc veroorzaakt door onze vloer!!

Datum gemaakt: 2019-06-05

naam: David Callas
locatie: Port Huron
Model: Hawaiian curly koa
Satisfaction Rating:
1 van de 5 sterrenzeer ontevreden, 1 van de 5
Review:
“slechte fout”
ze logen over de vloer, kunnen geen swiffer gebruiken, kunnen geen vacuüm gebruiken, tabs breken, zegt Gebruik vinger en aceton maar het zegt dont. Zegt Om een vochtige doek te gebruiken, maar kan geen gebruik maken van een oorzaak zal de garantie ruïneren. Voor mij is het een grap om misbruik te maken van consumenten. Pas op voor het laminaat.

Datum aangemaakt: 2019-05-27

naam: Don Smith
locatie: Eureka, Ca.
Model: Uniloc waterproof
Tevredenheidsbeoordeling:
1 van de 5 sterrenzeer ontevreden, 1 van de 5 Installer beoordeling.”ik ben een professionele bouwer sinds 1988′ Ik heb laminaatvloeren geïnstalleerd sinds ze voor het eerst uitkwamen.Klant kocht Mohawk Waterdichte Uniloc vloeren.Ik begon de installatie op 900sqft Apt .Gebruikelijke installeren. Maar toen we aan het einde van de run merkte het gescheiden als we samen te werken. Na 4 uur vechten het product proberen om het te (vergrendelen) samen en blijven. Ik gaf het op. Ik probeerde het de volgende dag opnieuw. Ik heb een paar trucs geprobeerd.. Nog steeds gescheiden toen het werd geïnstalleerd.En het brak toen het licht aan elkaar werd getikt. Ik heb nog nooit een vloer gehad die dat deed.Vloer in principe zou niet samen opgesloten blijven.. Ik merkte dat het laminaat zo dun was als een vel papier.Ik kon de vloer niet garanderen. Terug de vloer. Ging met Shaw flooring. Geïnstalleerd in 2 dagen. Geen problemen.Het sluitsysteem op deze Mohawk vloer heeft geen grip om bij elkaar te houden. Op elke rand. En het heeft een dun laminaat..Slechte Kwaliteit..

Datum gemaakt: 2018-03-12

naam: T Wade
locatie: OKC, OK
Model: SolidTech LVP
Tevredenheidsbeoordeling:
1 van de 5 sterrenzeer ontevreden, 1 van de 5
beoordeling:
“Worst flooring ever!”we hadden dit geïnstalleerd nadat een overstroming onze laminaatvloer ruïneerde. Slechtste beslissing ooit. En slechtste vloer ooit! We wilden terug met laminaat, maar het houdt geen overstroming tegen. De vloeren bedrijf dat we gebruikten (aanbevolen door onze verzekeringsmaatschappij) duwde deze vloer omdat het zogenaamd waterdicht en zeer duurzaam. Minder dan een week later hadden we witte krassen op meerdere plaatsen. We zijn niet hard op vloeren door een stuk van de verbeelding. Een ladder van een aannemer wordt verplaatst, een meetlint valt van een dressoir, een eetkamerstoel wordt weg getrokken van de tafel, en een lichte houten TV-standaard hebben allemaal gekke witte krassen veroorzaakt op dit echt sorry product. Minst duurzame vloer die we ooit hebben gehad. En nu zijn we erg sceptisch dat het ook een waterdicht product zal zijn. We zullen nooit meer gebruik maken van Brewer Carpet One in OKC. We zullen ook nooit meer Mohawk vloeren kopen. Nooit! Koper pas op!

Datum aangemaakt: 2017-02-23

naam: Deborah Marcum
locatie: South Bend, In.
Model: Armormax
Tevredenheidsbeoordeling:
1 van de 5 sterrenzeer ontevreden, 1 van de 5
Review:
” Flooring Regrets “
Mijn man en ik bouwden 2 jaar geleden een nieuw huis en zijn nog steeds dagelijks bezig met onze beslissing over de installatie van Mohawk Armormaxflooring. We betaalden $14.000, 00 voor deze fout. Wat we zagen als een voorbeeld in de vloerwinkel was zeker anders dan wat we hadden geïnstalleerd. Er zijn veel dingen die we niet graag over dit inferieure productnamely de hoe gemakkelijk het deuken, krassen, en chips op de plankcorners samen met de saaiheid van de afwerking. Het ziet er altijd vuil en wazig uit, zelfs met de schoonmaakster die ze ons vertelden te gebruiken. We hebben hierover contact opgenomen met Mohawk en natuurlijk zullen ze hun garantie niet nakomen. Heel erg ontevreden. Gewoon een woord van advies aan degenen die kopen aMohawk product. Niet doen!

Datum aangemaakt: 2015-10-23

naam: J. Mountain
locatie: Denver, CO
Model: Honey Oak Laminate
Satisfaction Rating:
1 van de 5 sterrenzeer ontevreden, 1 van de 5
Review:
“Floor stinks and so does the company”
We had a kitchen remodelle through Sears. Ze stelden de Mohawklaminaat voor, lieten het installeren door een onderaannemer die ons vertelde om het schoon te maken met Bona. De 25 jaar garantie is het poeder niet waard om het op te blazen. Anderhalf jaar later worden de naden over de vloer gehesen. Na elke oproep aan Sears en Mohawk stuurden ze een onafhankelijke inspecteur die zei dat het correct was geïnstalleerd-Sears en Mohawk zeggen, “Oh goed, toobad.”Je kunt er geen vocht op laten vallen, laat staan het schoonmaken. Ik houd towelson de vloer te vegen eventuele morsen of water laten vallen van het wassen van mijn handen of normale keuken gebruik onmiddellijk. Sears zegt dat de installateur is niet langer in het bedrijfsleven, Mowhawk zegt dat we niet schoon het correct hoewel ik net lees op hun pagina ” Mohawk garandeert dat de laminaatvloer zal vrij zijn van fabricagefouten en verzekert de consument tegen vochtschade.”- denk dat ze dat uit hun “garantie”of productbeschrijving moeten verwijderen als ik mijn vloer niet kan reinigen met vochtige knieende orBona zoals voorgeschreven. We hebben borden in onze tuin te laten iedereen die hen kan zien weten dat Sears en Mowhawk niet achter hun installaties of materiaal staan.

Datum aangemaakt: 2015-07-17

naam: W F S
locatie: Simpsonville, SC Satisfaction Rating:
1 van de 5 sterrenzeer ontevreden, 1 van de 5 2 jaar later heeft veel hiaten nu. Mohawk heeft geen garantie. Slechtste verdieping ooit.Hebben 2 andere laminaatvloeren door 2 verschillende Mfg’ s, veel ouder dan de Mohawk vloer, en ze zijn nog steeds perfect. Mohawk laminaat ook krassen en slijt zeer gemakkelijk.

Datum aangemaakt: 2014-06-15

Naam: R. Beebe
locatie: Duluth, MN
Model: Laminaat Harmony Satisfaction Rating:
1 van de 5 sterrenzeer ontevreden, 1 van de 5
Review:
“Mohawk laminaat Harmony bubbled”
Een van mijn aankopen waar ik het meest spijt van heb, is deze vloer gemaakt door Unilin. Binnen een jaar in een droge, residentiële toepassing de randen verhoogd en de vloer borrelde. Ik ging door de garantieclaims proces en eenonafhankelijke vloeren Inspecteur bepaald dat de vloer werd geïnstalleerd proper (het werd professioneel gedaan). Maar Unilin erkende het falen van hun product niet.Verspilde veel tijd en geld aan deze vloer. Blijf winkelen!

Datum aangemaakt: 2013-12-07

naam: W Stewart
locatie: Simpsonville, SC
Model: Vinyl laminaat
Satisfaction Rating:
1 van de 5 sterrenzeer ontevreden, 1 van de 5
Review:
“Very Poor Product with no Warranty”
laminaatvloer begon 2 maanden na installatie te scheiden bij seamsand scheiden tussen lagen. Mohawk weigert er iets aan te doen.Ik heb een Inspecteur gestuurd om het te controleren. Geeft het de schuld van de ondervloer. Grappig Ik heb Pergo inden 10 jaar en rust in een andere kamer zonder problemen. Allemaal dezelfde vloer. Zeer slechte kwaliteit. Lees de andere recensies hier. Het lijkt erop dat veel mensen hetzelfde probleem hebben gehad. We legden een zeer duurevloer neer omdat mijn vrouw de kleur leuk vond. Hadden we nu maar getranquility neergezet.

1 2 Volgende >>

Zoeken Vloeren Installateurs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.