Caribou

Ligger

Caribou, Eller Rein, ligger i nordlige land som Canada, Russland, Grønland, Finland, Norge og Sverige. De kan også bli funnet I Delstaten Alaska.

de kalles caribou i Nord-Amerika, Og Rein i Europeiske land.

Kosthold

Kostholdet til Caribou varierer ettersom årstidene endres. Om sommeren, når vegetasjonen er mer rikelig, Vil Caribou mate på en rekke planter, inkludert pileblader. Om vinteren vil Caribou bruke hovene sine til å grave gjennom snø for å komme til mose og andre lav som ligger under den arktiske overflaten.

Habitat

Caribou er trekkende dyr og er kjent for massemigrasjoner over tundraen på jakt etter mat. Caribou er godt tilpasset å leve i tundraen med tykk pels og hud som gjør at de kan komme inn i frigid elver mens de migrerer. Hovene til caribou er brede for å støtte den på overflater som gjørme og snø, og brede hover hjelper også caribou til å grave og svømme.

Størrelse

kvinnelige caribou veier ca 200 pounds, og kan veie så lite som 180 pounds som voksne. Hanner veier omtrent dobbelt så mye i gjennomsnitt, men kan veie opp til så mye som 600 pounds. Caribou stå fra 35-55 inches på skulderen.

Beskrivelse

Menn og kvinner har begge gevir og kaster sine gevir på forskjellige tidspunkter i året. Eldre menn kaster deres etter paringsperioden, og kvinner mister deres om sommeren.

Reproduksjon

paringstiden, eller brunst, skjer i høst. Kalvingssesongen skjer om våren når kvinnen føder en kalv. I svært sjeldne tilfeller kan de føde tvillinger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.