Skinplicity terápiás bőrápolás

Tehát mi a baj a vazelinnel?

Az átlagos nő 6-9 Font rúzsot eszik egy életen át;

Ez nem tartalmazza az ajakbalzsamokat.

a petrolátum egyetlen felsorolt problémája a policiklusos aromás szénhidrogének (PAH-k) esetleges szennyeződése. A PAH-k a petrolátumban gyakori szennyeződések. Az FDA az élelmiszerekben lévő petrolátumot legfeljebb 10 ppm-re korlátozza, és megköveteli az élelmiszer-csomagolásban vagy gyógyszerekben használt petrolátumot, hogy megfeleljen a PAH-k Szennyeződési korlátozásainak. A PAH-k a rákhoz (10 forrás, köztük az EPA), a reprodukciós/fejlődési toxicitáshoz (az EPA Toxics Release Inventory, többek között) kapcsolódnak; endokrin zavarokat, perzisztenciát és bio-felhalmozódást okoz. Európában és Kanadában tilos kozmetikumokban használni. Az Egyesült Államokban a finomításra vonatkozó követelmény nem vonatkozik a testápolási termékek petrolátumára. Remélhetőleg a legtöbb gyártó valószínűleg finomított petrolátumot választ alacsony PAH-ban, de nincs garancia. Egyes termékcímkék zárójelben tartalmazzák a “bőrvédő” kifejezést a vazelin felsorolása után, jelezve, hogy a vazelin finomításra került, és megfelel az FDA gyógyszeralkalmazásokra vonatkozó követelményeinek. De a legtöbb esetben a vazelint tartalmazó terméket vásárló fogyasztónak nincs módja megtudni, hogy az összetevő alacsony-e rákkeltő PAH-ban vagy sem. Vazelin a vazelin összetevői nem más, mint szénhidrogének keveréke. A vazelin vízben nem oldódik. Ez egy át nem eresztő elzáró gátat hoz létre. Vazelin mellékhatások veszélyes felszívódás tehát most, hogy tudjuk, hogy az egyik vazelin veszély abban rejlik, hogy inkább tömítőanyag, mint hidratáló szer, nézzük meg, milyen egyéb hatásokat vált ki a különféle vazelin felhasználás. Az a tény, hogy míg a vazelin tömítőanyagként működik, akkor hasznos, ha a helyi gyógyszerek fokozott felszívódására van szükség okklúziós kötszerként. Így voltak olyan esetek, amikor az emberek slather ezt a terméket után helyileg alkalmazása valamilyen gyógyszert vagy kozmetikai anyag, hogy fokozza a sebesség és a felszívódás mértékét. Ez azonban olyan hatásokhoz vezethet, mint a nagyon gyors és veszélyes felszívódási sebesség, ami még a gyógyszert vagy a terméket is nagyon mérgezővé vagy irritálóvá teheti. Megakadályozza a bőr pórusainak működését, mivel a vazelin réteget képez a bőrön, nem teszi lehetővé a természetes toxinok kijutását a bőrből. Tehát valójában akadályozhatja a toxinok eltávolítását verejték, faggyú és baktériumok formájában. A vazelin számos hosszú távú mellékhatását későn figyelték meg. Ennek fő oka lehet az a tény, hogy a vazelint rendszeresen, sok ember használja nagy mennyiségben. A vazelin réteg, amelyet folyamatosan adunk a bőr fölé, korlátozza a bőr pórusait a méreganyagok kiengedésétől. Ez teszi a váladék a toxinok és a nem kívánt anyagok alkotnak egy réteg alatt a tényleges réteg vazelin. Az egész folyamat számos bőrbetegséghez vezet, és pattanásokhoz vezet, túlterhelt & felépített epidermisz, bőrszárazság, korpásodás; és haj-és bőrirritáció.Mindig szigorúan ajánlott a vazelin használata csak külső célokra, mivel a gondatlanság miatt a vazelin számos mellékhatása lehet, mint a hasi fájdalom, hasmenés, légszomj, köhögés, orr -, bőr-és szemirritáció és más ilyen szövődmények. A vazelin legnagyobb mellékhatása állítólag az emlőrák kockázata. Számos olyan anyag szennyezi a vazelint, a legnagyobb bűnös policiklusos aromás szénhidrogéneknek vagy PAH-knak nevezhető. A PAH-k mellett más vazelin összetevők, nevezetesen az 1,3-butadién és az etilén-oxid kapcsolatban állnak az emlődaganatokkal, röviden emlőrákkal. Ezek az összetevők is megtalálható az egyik minden 15 különböző termékek a piacon elérhető, beleértve a Rúzsok és a baba krémek. Szigorúan ajánlott, hogy a vazelint ne használja belsőleg. Állandó használata miatt a vazelin sok felhasználója különféle nemkívánatos mellékhatásokat észlel. A vazelin használata kozmetikumokban számos országban, köztük az EU-ban is tilos. Egyéb kapcsolódó petrolkémiai anyagok a bőrápoló termékekben: ásványolaj és Paraffin (viasz) az ásványi olaj gyakori összetevője a baba krémeknek, hideg krémeknek, kenőcsöknek és kozmetikumoknak, és hidraulikus folyadékként és kenőanyagként használják a gépekhez! A babaolaj 100% ásványi olaj kémiai illatokkal! Ez bevonja a bőrt, mint a ragasztófólia, és megzavarja a bőr immungátját és pH-ját, valamint gátolja annak képességét, hogy természetes módon ürítse ki és felszívja a nedvességet. A toxinok felszabadulásának képtelensége eltömődött pórusokat, foltokat, pattanásokat eredményez & egyéb bőrbetegségek. Lassítja a bőr működését & a sejtek fejlődését, ezért a bőr idő előtti öregedéséhez vezet. Az ásványi olaj kötődik az olaj alapú vitaminokhoz a szervezetben, így nem képesek felszívódni és kiválasztódnak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.