Skinplicity terapeutisk hudpleje

Så hvad er der galt med vaselin?

den gennemsnitlige kvinde spiser 6-9 pounds af læbestift i en levetid;

det er ikke inklusive læbepomader.

Petrolatums eneste anførte bekymring er mulig kontaminering fra polycykliske aromatiske kulbrinter (PAH ‘ er). PAH ‘ ER er almindelige forurenende stoffer i petrolatum. FDA begrænser petrolatum i fødevarer til ikke mere end 10 dele pr.million og kræver petrolatum, der anvendes i fødevareemballage eller medicin for at opfylde urenhedsbegrænsninger for PAH ‘ er. PAH ‘ER er knyttet til kræft (af 10 kilder, herunder EPA), reproduktions-/udviklingstoksicitet (af EPA’ s Toksikfrigivelsesopgørelse, blandt andre kilder); forårsager hormonforstyrrelser, Persistens og bioakkumulering. De er forbudt til brug i kosmetik i Europa og Canada. I USA gælder der ikke noget krav om forfining af petrolatum i produkter til personlig pleje. Forhåbentlig vælger de fleste producenter sandsynligvis raffineret petrolatum lavt i PAH ‘ er, men der er ingen garanti. Nogle produktetiketter inkluderer udtrykket” hudbeskyttelsesmiddel ” i parentes efter petrolatum notering, en indikation af, at petrolatumet er blevet raffineret og opfylder FDA-kravene til lægemiddelanvendelser. Men i de fleste tilfælde har en forbruger, der køber et produkt, der indeholder petrolatum, ingen måde at vide, om ingrediensen er lav i kræftfremkaldende PAH ‘ er eller ej. Vaselin vaselin ingredienser er intet andet end en blanding af kulbrinter. Vaselin er uopløselig i vand. Det skaber en uigennemtrængelig okklusiv barriere. Vaselin bivirkninger farlig Absorption så nu hvor vi ved, at en af farerne ved vaselin ligger i det faktum, at det er et fugemasse snarere end et fugtighedsbevarende middel, lad os se, hvilke andre effekter de forskellige vaselinebrug medfører. Faktum er, at mens vaselin virker som tætningsmiddel, er det nyttigt, når du har brug for øget absorption af topiske lægemidler som en okklusiv dressing. Der har således været tilfælde, hvor folk slather på dette produkt efter topisk anvendelse af en form for medicin eller kosmetisk stof for at øge absorptionshastigheden og omfanget. Dette kan dog føre til virkninger som meget hurtige og farlige absorptionshastigheder, hvilket endda kan gøre medicinen eller produktet påført meget giftigt eller irriterende. Blokerer hudens porer fra at fungere som vaselin danner et lag på huden, det tillader ikke de naturlige toksiner at flygte fra huden. Så det kan faktisk hæmme hastigheden for eliminering af toksiner i form af sved, talg og bakterier. Flere langsigtede bivirkninger af vaselin er blevet observeret for sent. Hovedårsagen til dette kan være, at vaselin bruges i en stor mængde regelmæssigt af mange mennesker. Laget af vaselin, som vi fortsætter med at tilføje over huden, begrænser hudens porer fra at lade toksinerne ud. Dette får udskillelsen af alle toksiner og uønskede stoffer til at danne et lag under det faktiske lag af vaselin. Hele processen resulterer i flere hudlidelser og fører til acne, overbelastet & opbygget epidermis, tørhed i huden, skæl; og hår og hudirritation.Det anbefales altid at bruge vaselin til kun eksterne formål, da der ved uagtsomhed kan være flere bivirkninger af vaselin som mavesmerter, diarre, åndenød, hoste, irritation af næse, hud og øjne og andre sådanne komplikationer. Den største bivirkning af vaselin siges at være risikoen for brystkræft. Der er flere stoffer, der forurener vaselin, den største synder kan navngives som polycykliske aromatiske kulbrinter eller PAH ‘ er. Sammen med PAH ‘ erne har andre vaseliningredienser nemlig 1,3-butadien og ethylenoksid forbindelser med brysttumorer, kort sagt brystkræft. Disse ingredienser findes også i en ud af hver 15 forskellige produkter tilgængelige på markedet, herunder Læbestifter og baby lotion. Det anbefales strengt at ikke forbruge vaselin internt. På grund af dets konstante brug observerer mange brugere af vaselin forskellige uønskede bivirkninger. Brugen af vaselin i kosmetik er forbudt i mange nationer, herunder EU. Andre relaterede petrokemikalier i hudplejeprodukter er: mineralolie og Paraffin (voks) mineralolie er en almindelig ingrediens i baby lotion, kolde cremer, salver og kosmetik, og bruges som hydraulisk væske og som smøremiddel til maskiner! Babyolie er 100% mineralolie med kemiske dufte! Dette belægger huden som klamfilm og forstyrrer hudens immunbarriere og pH samt hæmmer dens evne til naturligt at kaste og absorbere fugt. Manglende evne til at frigive toksiner resulterer i blokerede porer, pletter, acne & andre hudlidelser. Det bremser hudfunktionen & celleudvikling og fører derfor til for tidlig aldring af huden. Mineralolie binder med oliebaserede vitaminer i kroppen, hvilket gør dem ude af stand til at blive absorberet, og de udskilles.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.