forbruger anmeldelser af mohaj syntetiske gulve

Mohaj gulve logo

Popularitet:

#13 af 13 mærker af syntetiske gulve

1 af 5 stjerner 13 anmeldelser med en 1 gennemsnitlig bedømmelse
  • meget tilfreds

    0

  • noget tilfreds

    0

  • neutral

    0

  • noget utilfreds

0

  • meget utilfreds

    13

  • udtalelserne i disse anmeldelser er forbrugernes meninger at indsendt anmeldelser til Flooring. net. De repræsenterer ikke nødvendigvis udtalelser fra Flooring.net.

    Læs mere om syntetiske gulve
    1 2 næste >>
    dato oprettet: 2021-03-03

    navn: Doris Gould
    placering: Ohio
    tilfredshedsvurdering:
    1 af 5 stjernermeget utilfreds, 1 ud af 5
    Anmeldelse:
    “leverede ikke”
    sagde, at jeg kunne afhente gulve i denne uge fra et andet sted, skulle afhente og fik at vide, at det ikke var tilgængeligt 800 plus kvadratmeter

    dato oprettet: 2020-12-23

    navn: Alita Murray
    beliggenhed: Californien
    Model: laminatgulve cayenne amendo
    tilfredshedsvurdering:
    1 af 5 stjernermeget utilfreds, 1 ud af de 5
    Anmeldelse:
    “køb ikke, værste $$$ brugt! Gør mig og min familie syge!”
    købt & installeret fra en lokal butik$$$$, boblede mindre end 2 år nye, forsøgte at købe ekstra kasser til at reparere boblede områder, men produktet blev afbrudt 1 år efter manu dato. Kontaktet re: 10 års garanti, ingen garantidækning! Ville ikke engang prøve! Said burde ikke have brugt gulvrenseren anbefalet af producenten. Trukket op en del af gulve i dag, lugt af mug / meldug i polstring var overvældende! I Californien godt ventileret, central varme / AC. Cleaner har sivet mellem laminatplankerne & fanget i anti-fugt barriere polstring(vi betalte ekstra for!) Forårsager skimmel og meldug. Børn& voksne, der lider af kronisk eksem, nældefeber, migræne, astma osv udløst af vores gulve!!

    dato oprettet: 2019-06-05

    navn: David Callas
    placering: Port Huron
    Model: haiian curly koa
    tilfredshedsvurdering:
    1 af 5 stjernermeget utilfreds, 1 ud af 5
    Anmeldelse:
    “dårlig fejl”
    de løj om gulvet, kan ikke bruge en svøber, kan ikke bruge et vakuum, faner bryder, siger Brug finger og acetone, men det siger ikke. Siger at bruge en fugtig klud, men kan ikke bruge en årsag, det vil ødelægge garantien. For mig er det en vittighed at drage fordel af forbrugerne. Pas på laminatet.

    dato oprettet: 2019-05-27

    navn: Don Smith
    beliggenhed: Eureka,Ca.
    Model: Uniloc vandtæt
    tilfredshedsvurdering:
    1 af 5 stjernermeget utilfreds, 1 ud af 5
    Anmeldelse:
    “ejer køb. Installer gennemgang.”
    Jeg er en professionel bygherre siden 1988 ‘ jeg har installeret laminatgulve, siden de først kom ud.Kunden har købt Uniloc flooring.Jeg startede installationen på 900 kvadratmeter Apt .Almindelig installation. Men da vi kom til slutningen af løbet bemærkede det adskilt, da vi arbejdede det sammen. Efter 4 timers kæmper produktet forsøger at få det til (Lås) sammen og ophold. Jeg gav op. Prøvede det igen næste dag. Prøvede et par tricks.. Stadig adskilt, da det blev installeret.Og det knækkede, da det blev let tappet sammen. Aldrig haft et gulv gøre det.Gulv dybest set ville ikke blive låst sammen.. Jeg bemærkede, at laminatet var tyndt som et ark papir.Jeg kunne ikke garantere gulvet. Returnerede gulvet. Gik med sjal gulve. Installeret om 2 dage. Ingen problemer.Låsesystemet på dette gulv har intet greb at holde sammen. På enhver kant. Og den har et tyndt laminat..Dårlig Kvalitet..

    dato oprettet: 2018-03-12

    navn:T vade
    placering: OKC, OK
    Model: SolidTech LVP
    tilfredshedsvurdering:
    1 af 5 stjernermeget utilfreds, 1 ud af 5
    Anmeldelse:
    “værste gulve nogensinde!”
    vi fik dette installeret efter en oversvømmelse ødelagde vores laminatgulve. Værste beslutning nogensinde. Og værste gulve nogensinde! Vi ønskede at gå tilbage med laminat, men det holder ikke op til en oversvømmelse. Det gulvfirma, vi brugte (anbefalet af vores forsikringsselskab), skubbede dette gulv, fordi det angiveligt er vandtæt og meget holdbart. Mindre end en uge senere havde vi hvide ridser flere steder. Vi er ikke hårde på gulve ved enhver strækning af fantasien. En entreprenørs stige flyttes, et målebånd falder fra en kommode, en spisestuestol trækkes væk fra bordet, og et let træ-TV-stativ har alle forårsaget skøre hvide ridser på dette virkelig ked af produktet. Mindst holdbare gulve, vi nogensinde har haft. Og nu er vi meget skeptiske over, at det også vil være et vandtæt produkt. Vi vil aldrig bruge brygger tæppe en i OKC igen. Vi kommer heller aldrig til at købe trægulve igen. Nogensinde! Køber pas på!

    dato oprettet: 2017-02-23

    navn: Deborah Marcum
    beliggenhed: South Bend, in.
    Model: Armormaks
    tilfredshedsvurdering:
    1 af 5 stjernermeget utilfreds, 1 ud af 5
    Anmeldelse:
    “Flooring beklager”
    min mand og jeg byggede et nyt hjem for 2 år siden og er stadig dagligtbekymre vores beslutning om installation af Mohauk Armormaksflooring. Vi betalte $14.000, 00 for denne fejl. Det, vi så som prøve i gulvbutikken, var bestemt anderledes end det, vi havde installeret. Der er mange ting, vi ikke kan lide ved dette ringere produktnemlig hvor let det buler, ridser, og chips på plankcorners sammen med finishens sløvhed. Det ser altid snavset ud og uklar selv med rengøringsmidlet, de fortalte os at bruge. Vi har kontaktet os om det, og selvfølgelig vil de ikke respektere deres garanti. Megetmeget helt utilfreds. Bare et råd til dem, der køber amohau produkt. Lad være!

    dato oprettet: 2015-10-23

    navn: J. Mountain
    placering: Denver, CO
    Model: Honey Oak laminat
    tilfredshedsvurdering:
    1 af 5 stjernermeget utilfreds, 1 ud af 5
    Anmeldelse:
    “gulv stinker, og det gør virksomheden også”
    vi havde en Køkkenombygning gennem Sears. De foreslog Mohauklaminatet, fik det installeret af en underleverandør, der bad os om at rense det med Bona. 25 års garanti er ikke værd at pulveret blæser det op. Aår og en halv senere sømmene løfter over hele gulvet. Efter mange opkald til Sears og Mohauk sendte de en uafhængig inspektør, der sagde, at den var installeret korrekt-Sears og Mohauk siger, “Åh godt, toobad.”Du kan ikke tabe fugt på det, endsige rense det. Jeg holder på gulvet for at tørre ethvert spild eller vand, der er faldet fra at vaske mine hænder eller normal køkkenbrug med det samme. Sears siger, at installationsprogrammet ikke er længere i erhvervslivet, siger vi, at vi ikke har renset det korrekt, selvom jeg lige har læst på deres side “Mohauk garanterer, at dets laminatgulv vil være fri for produktionsfejl og sikrer forbrugerne mod fugtskader.”- gæt de skal fjerne det fra deres “garanti”eller produktbeskrivelse, hvis jeg ikke kan rense mit gulv med fugtig moping orBona som anvist. Vi har skilte i vores gård, der lader alle, der kan se dem, vide, at Sears og Klippehøg ikke står bag deres installationer eller materiale.

    dato oprettet: 2015-07-17

    navn: F S
    placering: Simpsonville, SC
    tilfredshedsvurdering:
    1 af 5 stjernermeget utilfreds, 1 ud af 5
    Anmeldelse:
    “værste etage nogensinde”
    skrev en tidligere anmeldelse på laminatgulvet, der blev lavet af Mohau. 2 år senere har mange huller nu. Hanne har ingen garanti. Værste etage nogensinde.Har 2 andre laminatgulve med 2 forskellige MFG ‘ er, meget ældre end themohauk gulv, og de er stadig perfekte. Mohaj laminat også ridserog scuffs meget let.

    dato oprettet: 2014-06-15

    navn: R. Beebe
    placering: Duluth, MN
    Model: Laminat Harmony
    tilfredshedsvurdering:
    1 af 5 stjernermeget utilfreds, 1 ud af 5
    Anmeldelse:
    “Mohauk laminat Harmony boblede”
    et af mine køb, som jeg fortryder mest, Dette gulv er lavet afunilin. Inden for et år i en tør boligapplikation hævede kanteneog gulvet boblede. Jeg gennemgik garantikravsprocessen, og en uafhængig gulvinspektør fastslog, at gulvet blev installeret korrekt (det blev gjort professionelt). Alligevel anerkendte Unilin ikkefejl i deres produkt.Spildt en masse tid og penge på denne etage. Fortsæt med at shoppe!

    dato oprettet: 2013-12-07

    navn: Stuart
    placering: Simpsonville, SC
    Model: vinyllaminat
    tilfredshedsvurdering:
    1 af 5 stjernermeget utilfreds, 1 ud af 5
    Anmeldelse:
    “meget dårligt produkt uden garanti”
    laminatgulv begyndte at adskille 2 måneder efter installation ved sømog adskille mellem lag. Hanne nægter at gøre noget ved det.Sendte en inspektør for at tjekke. Bebrejder det på undergulvet. Funny jeg har Pergo inden 10 år og ro i et andet rum uden problemer. Alle samesub gulv. Meget meget dårlig kvalitet. Læs de andre anmeldelser her. Synes ligesom en masse mennesker har haft samme problem. Vi lagde et meget dyrt gulv, da min kone kunne lide farven. Vi ønsker nu, at vi havde lagt nedrolighed.

    1 2 næste >>

    Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.