Caribou

placeret

Caribou, eller rensdyr, er placeret i nordlige lande som Canada, Rusland, Grønland, Finland, Norge og Sverige. De kan også findes i staten Alaska.

de kaldes rensdyr i Nordamerika og rensdyr i europæiske lande.

diæt

karibouens diæt varierer, når årstiderne ændres. Om sommeren, når vegetationen er mere rigelig, vil Caribou fodre på en række planter, herunder pileblade. Om vinteren vil Caribou bruge deres hove til at grave gennem sne for at komme til mos og andre lav, der ligger under den arktiske overflade.

Habitat

Caribou er vandrende dyr og er kendt for massevandringer over tundraen på jagt efter mad. Caribou er godt tilpasset til at leve i tundraen med tyk pels og hud, der gør det muligt for dem at komme ind i kølige floder, mens de vandrer. Hovene af caribou er brede for at hjælpe med at støtte det på overflader som mudder og sne, og brede Hove hjælper også caribou med at grave og svømme.

størrelse

Kvindelig karibou vejer omkring 200 pund og kan veje så lidt som 180 pund som voksne. Mænd vejer omkring dobbelt så meget i gennemsnit, men kan veje op til så meget som 600 pund. Caribou står fra 35-55 inches ved skulderen.

beskrivelse

hanner og hunner har begge gevirer og kaster deres gevirer på forskellige tidspunkter af året. Ældre mænd kaster deres efter parringssæsonen, og kvinder mister deres om sommeren.

reproduktion

parringssæsonen eller randen forekommer i efteråret. Kælvesæsonen opstår om foråret, når kvinden føder en kalv. I meget sjældne tilfælde kan de føde tvillinger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.